Tátrai fotók, videók, információk Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2016/08/26
Hirdetés
Szeretném felhívni az oldal olvasóinak figyelmét, hogy létrehoztam a Facebookon egy csoportot, „Tátrai fotók, videók, információk” névvel. A csoport azért jött létre, hogy megosszuk egymás között a Tátrában (legyen az Magas- Liptói-, Bélai- vagy Alacsony-Tátra), a Szlovák Paradicsomban, vagy Szlovákia és Lengyelország bármelyik hegységében, turistaközpontjaiban készült, a nyilvánosság számára is érdekes fotókat, videókat. Közreadhatjuk itt a helyi viszonyokról, az aktuális időjárási helyzetről, a túrázás feltételeiről szerzett saját tapasztalatokat, benyomásokat, információkat.
A leendő tagoktól azt kérem, hogy csak olyan fotókat, videókat osszunk meg, amelyek a hegyekről, a természet szépségeiről szólnak. Mellőzzük a családi fotóalbumba készült fotókat, ami persze nem zárja ki, hogy a fotón emberek is szerepeljenek.

Az oldalnak nem célja semmilyen kereskedelmi tevékenység reklámozása, ezért mellőzzük pl. szálláshelyek, túrafelszerelés, ruházat és más egyéb, ebbe a kategóriába tartozó termék reklámozását. A csoportba kizárólag saját készítésű természetfotók tölthetők fel, kérek mindenkit, hogy csak a legjobb fotókat töltsék fel. Lehetőség szerint adjunk címet a fotónak, videónak, vagy röviden írjuk le, mikor, hol készült, és mi látható rajta.
Keressék a csoportot a fenti linken vagy a fenti címen, lépjenek be a csoportba, hívják meg barátaikat, ismerőseiket is, terjesszük mind szélesebb körben a Magas- Liptói-, Bélai- és Lengyel-Tátra, a Kis- és Nagy-Fátra, a Szlovák Paradicsom, Szlovákia és Lengyelország más hegységeinek és idegenforgalmi látnivalóinak szépségét!

Lejegyezte, fotó: Nagy Árpád
Hirdetés
Hirdetés