A www.magas-tatra.info oldalon számos információs anyag található, ezek lehetnek cikkek, internetes és más jellegű hivatkozások, képek, multimédiás anyagok és reklámok.

Email postafiókjába küldjük rendszeresen megjelenő hírlevelünket is, amennyiben ezen szolgáltatásunk igénybevételére regisztrálta magát. Hírlevél szolgáltatásunk megfelel a mindenkori magyar törvényeknek.

Felhívjuk figyelmét, hogy információnk felnőtteknek, illetve szülői felügyelet alatt álló tizenéveseknek szólnak, mindazonáltal kijelentjük, hogy semmilyen, a www.magas-tatra.info honlapon található információért semmiféle garanciát nem vállalunk.

Honlapunk egyes információi származhatnak öntől, de más felhasználóktól is. Ezekért az adatokért, mint ahogy bármilyen más - akár tőlünk, akár mástól származó - internetes oldalainkon megjelenő információnak a felhasználásából eredő esetleges károkért vagy hátrányokért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

A www.magas-tatra.info oldalain tilos minden olyan magatartás, amely ellenkezik a hatályos magyar vagy uniós jogszabályokkal. A www.magas-tatra.info jogosult a portál és a felhasználók tevékenységének figyelemmel kísérésére és szükség esetén a jogsértő, vagy nem odaillő tevékenység (bejegyzés, hozzászólás, stb.) törlésére. Súlyos jogszabálysértés észlelése esetén a www.magas-tatra.info a hatáskörrel rendelkező hatóságot megkeresi és az érintett felhasználó regisztrációs (személyes) adatait jogosult a hatóság részére átadni.

A www.magas-tatra.info  fenntartja a jogot, hogy bárkinek a bejegyzett tagságát, regisztrációját illetve oldalait felfüggessze, ha a leírtakkal össze nem egyeztethető módon jár el. A www.magas-tatra.info jogosult az üzleti érdekeit sértő, illetve a leírtakkal összeegyeztethetetlen információt, adatot előzetes figyelmeztetés nélkül eltávolítani oldalairól. A www.magas-tatra.info nem vállal felelősséget az oldalain megjelent információkkal, illetve bármilyen az oldalai látogatásából eredő egyéb káresetre vonatkozóan.

A www.magas-tatra.info tulajdonosa Nagy Árpád, üzemeltetője a Mozgásvilág Kft, 1119 Budapest Gerezd utca 4.

 

Az Adatkezelési Tájékoztatót (PDF formátumban) itt lehet letölteni:

Letöltés