10 éves a magas-tatra.info

10 éves a magas-tatra.info

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2020/10/30
Fennállásának tizedik évfordulójához érkezett a www.magas-tatra.info.
Hirdetés
Fennállásának tizedik évfordulójához érkezett a www.magas-tatra.info, a Magas-Tátra magyar nyelvű információs honlapja 2010 októberétől olvasható az interneten. Ezen a felületen immár 10 éve igyekszem tájékoztatni az olvasókat a Tátra aktuális eseményeiről, a Tátrában történtekről, a hegységhez kapcsolódó történetekről, a múltról és a jelenről.
Az évforduló alkalmat ad egy kis számvetés elkészítésére. A honlap fennállása óta a mai napig több mint 3400 bejegyzés született, ennyi aktuális hír, régi történet, érdekes tudósítás, fotó- és videógyűjtemény került fel az oldalra. A rendszeres látogatók megszokhatták, hogy korábban naponta, manapság pedig általában kétnaponként jelentkezem friss bejegyzéssel, ettől csak akkor térek el, ha valamilyen rendkívüli esemény (általában sajnos baleset, vagy hirtelen időjárás változás) azonnali közlést tesz szükségessé.

10 év legolvasottabb cikkei

Az alábbiakban csokorba gyűjtöttem az elmúlt 10 esztendő legnépszerűbbnek bizonyult, legtöbbet olvasott bejegyzéseit. A lista érdekessége, hogy a legnépszerűbbnek bizonyult bejegyzés csak nevében Tátra, de úgy tűnik, mégis sok honfitársunk kedvence… A tíz legnépszerűbb bejegyzés közül öt 2016-ban született, kettő-kettő 2011-ben és 2017-ben, egy pedig 2020-ban került fel az oldalra. A legolvasottabb bejegyzések listája:
1.) TATRATEA - a világ legerősebb teája – 2011. november 9.
8.) A Tátra Dobogókőről – 2016. december 10.

A kerek évforduló kapcsán ismételten szeretném megköszönni az olvasóknak azt az érdeklődést, melyet immár 10 éve az oldal iránt tanúsítanak. Köszönöm a bejegyzésekhez, a Fórumba írt hozzászólásokat, a legtöbbször pozitív, néha jogosan negatív kritikákat, valamint a hozzám intézett kérdéseket. A továbbiakban is kérem az olvasókat, hogy ha bármilyen hozzáfűznivalójuk van az itt megjelent bejegyzésekhez, azt a jövőben is jelezzék akár hozzászólásban, akár e-mail útján. Várom észrevételeiket, kérdéseiket, javaslataikat, legyenek azok akár pozitív, akár negatív előjelűek. Ahogy eddig, ezután is igyekszem minden kérdésre a legjobb tudásomnak megfelelően válaszolni, illetve a Tátrával kapcsolatosan kérésekben az olvasók segítségére lenni.

A közösségi oldalakat használók figyelmébe ajánlom az oldal Facebook profilját, ahol a honlapon olvasható bejegyzéseken túl rövid híreket, fotókat, videókat osztok meg a Tátráról, a Tátrával kapcsolatban, így azokhoz, akik követik az oldalt a Facebookon, biztosan eljutnak ezek az információk, a szép fotók és az érdekes videók.

A www.magas-tatra.info két Facebook csoportjában a tagok megoszthatják egymással tátrai fotóikat, videóikat, élményeiket, információikat. A „Tátrai fotók, videók” csoport tagjai a Tátrában, a Szlovák Paradicsomban, illetve Szlovákia és Lengyelország bármelyik hegységében készült, a nyilvánosság számára is érdekes olyan saját fotókat és videókat oszthatnak meg egymással, amelyeken a természet a főszereplő. ATátra szerelmesei” csoportban pedig ugyanezen hegyvidékekkel kapcsolatos személyes élményeket, a helyi viszonyokról, az aktuális időjárási helyzetről, a túrázás feltételeiről szerzett saját tapasztalatokat, mások érdeklődésére is számot tartó információkat lehet közzétenni.
Végezetül mindenkinek még egyszer köszönöm az eddigi támogatást, és arra kérem Önöket/Titeket, hogy a jövőben is látogassák/látogassátok a www.magas-tatra.info oldalt.
Turista üdvözlettel: Nagy Árpád (Tátraturista), a www.magas-tatra.info oldal szerkesztője.
Hirdetés
Hirdetés