A „Tátrai hangulatok” továbbra is előrendelhető Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2014/11/23
Hirdetés
Egy szép, tartalmas képeslapos album úgy gondolom hasznos ajándék lehet azoknak a szeretteinknek, barátainknak, akiket érdekel a Magas-Tátra egykori világa, hazánk egykori legmagasabb hegységének történelme, feltárása. Arra kérem a Magas-Tátra és a tátrai túrák kedvelőit, valamint a régi képeslapok gyűjtőt, hogy aki teheti, és érdekli a könyv témája, de eddig még nem élt az előrendelés lehetőségével, az a „Tátrai hangulatok” kedvezményes áron történő előrendelésével járuljon hozzá ahhoz, hogy ez a hiánypótló kiadvány még a Karácsonyi ünnepek előtt megjelenjen.
Ehhez nem kell mást tenni, mint az alábbi adatokat tartalmazó megrendelést elküldeni a tatraihangulatok@gmail.com e-mail címre: Könyv darabszáma – Név – Település – Utca, házszám – Irányítószám – Telefonszám – e-mail cím. Az előrendelések hozzám futnak be, az előrendelt könyveket pedig az Agenda Natura Kiadótól a GLS futárszolgálat fogja eljuttatni a megrendelők címére. Az A4 formátumú, 160 oldalas album ára előrendelés esetén 4.620.- Ft, később, a megjelenés után, a kiadótól történő vásárlás esetén viszont 5.460.- Ft lesz. Ehhez jön még a postaköltség, amely egy könyv esetében 700.- Ft körül van.

A kedvezményes áron elérhető előrendelés a leendő vásárlók számára azért fontos, mivel ez az exkluzív kivitelű képeslapalbum nem kerül hagyományos könyvesbolti terjesztésre, az albumot a megjelenés után csak a kiadótól, illetve a később megjelölt néhány helyszínen lehet majd megvásárolni, akkor már viszont csak a normál áron. Az album megjelenésének időpontja csakis a megfelelő számú előrendelés összegyűjtésének időpontjától függ.
Mivel mind a honlap, mind pedig az oldal Facebook profiljának látogatottsága napról napra növekszik, bízom benn, hogy lesznek olyanok, akik eddig még nem értesültek erről a készül könyvről, és megrendelésükkel hozzá tudnak járulni annak megjelenéséhez.
Egyúttal szeretném megköszönni a türelmét mindazoknak, akik már korábban előrendelték a könyvet. Időközben többen is érdeklődtek a megjelenésről, nekik is azt mondtam, és most is csak azt tudom mondani, hogy köszönöm szépen az előrendelést, és további türelmüket kérem. Valamennyi előrendelést rögzítettem, és amint célegyenesbe kerül a megjelenés, természetesen értesítem őket a megjelenésről.
Az albummal, az előrendeléssel kapcsolatos kérdésekben a tatraihangulatok@gmail.com címen szívesen állok az érdeklődők rendelkezésére.
Az illusztrációként mellékelt borítóterv mellett a kiadás előtt álló könyv 4 oldalát itt lehet megtekinteni!
Lejegyezte: Nagy Árpád
Hirdetés
Hirdetés