Tátrai hangulatok a Magyar Földrajzi Múzeumban Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2016/04/05
Hirdetés
A Magyar Földrajzi Múzeum igazgatója, dr. Kubassek János meghívására 2016. április 12-én, 17:00 órakor a „Világjáró esték” című előadássorozat keretében kerül sor a közelmúltban megjelent „Tátrai hangulatok” – A Magas Tátra régi képeslapokon című könyvem vetítettképes előadással kísért könyvbemutatójára Érden, a Magyar Földrajzi Múzeumban  (Érd, Budai út 4). A könyvbemutatóra dr. Katona István orvos, festőművész közreműködésével kerül sor, majd a múzeum igazgatója, dr. Kubassek János „Mozaikok a Magas-Tátrából - a Tátra magyar feltárói, természettudósok, kutatók, hegymászók” címmel tart előadást az érdeklődőknek. A könyvbemutatóra és az előadásra a magam és a rendezők nevében is minden érdeklődőt szeretettel várok
Egyúttal ismételten tájékoztatom az érdeklődőket, hogy a „Tátrai hangulatok” továbbra is megvásárolható, illetve megrendelhető. Az A4 formátumú, 160 oldalas, exkluzív kivitelű képeslapalbum ára 5.499.- Ft.
A könyv személyesen megvásárolható Budapesten, az alábbi helyeken:
Könyvmoly Pop Up Store – WESTEND bevásárló központ, aluljárószint, Jókai sétány 33.
Könyvmoly Pop Up Store – PÓLUS CENTER, Budapest, 1152, Szentmihályi út 131.
Könyvmoly Pop Up Store – TESCO Extra, Budapest, 1138. Gács út 3. (Váci út)

 

 

A könyv futárszolgálat útján történő házhoz szállítással megrendelhető az Agenda Natura kiadótól az info@agendanatura.hu e-mail címen, az alábbi adatok közlésével:
Könyv darabszáma – Név – Település – Utca, házszám – Irányítószám – Telefonszám – e-mail cím.
A szállítási költség egy könyv esetében 800.- Ft, kettő vagy több példány rendelése esetén ingyenes. A megrendelt könyveket a GLS futárszolgálat juttatja el a megrendelők címére.
A megrendelt könyveket előre történő banki átutalással, vagy a futárnak készpénzben lehet kifizetni. Az Agenda Natura Print Hungary Kft. bankszámlaszáma: 12082104 - 01166489 - 00100006. Az átutalás során a közlemény rovatban fel kell tüntetni a megrendelő nevét, a könyv címét és a darabszámot. Amennyiben az átutalás nem a megrendelő nevével azonos bankszámláról érkezik, a megrendelő beazonosítása érdekében a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a megrendelő nevét.

 

Nagy Árpád

 

Hirdetés
Hirdetés