Felvidék Anno 2013-as falinaptár Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2012/12/22
Hirdetés

 

 

Különleges időutazásra hívja az érdeklődőket a Felvidék Anno múltidéző kalendárium, melyben a Felvidék leghíresebb nevezetességei mellett kevésbé ismert helyszínekkel is találkozhatunk. A több mint 100 éves felvidéki képeslapokból összeállított falinaptár friss kiadásában a békebeli Dunaszerdahely, Kassa, Pozsony, Krasznahorka, Rimaszombat, Komárom, Felsőhági, Ipolyság, Savnik, Párkány, Érsekújvár és Zsolna, valamint Besztercebánya patinája tárul elénk régi képeslapokon.

 

A szemet gyönyörködtető válogatás ezúttal is a nagyváradi Balázs D. Attila szerkesztő-újságíró munkája, aki a század eleji fotókhoz egyedi kísérőszövegeket is írt, amelyek angol és német nyelvű fordításban is olvashatóak. A képekhez QR-kódok is kapcsolódnak, amelyeket okostelefonnal beolvasva további érdekességeket találunk, amelyekkel bővíthetjük felvidéki ismereteink tárházát. A magas minőségű kalendárium lapjain a 2012. évi december hónap is szerepel, ezért már az ünnepek előtt alkalmas szép ajándéknak!

 

A 220 x 220 mm méretű Felvidék Anno 2013 falinaptár megvásárolható a Százszorkép Kiadó honlapján, a könyvesboltokban, valamint az internetes könyváruházakban is.
Hirdetés
Hirdetés