Turizmus Sí- és Snowboard Kupa a Magas-Tátrában Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2014/11/02
Hirdetés
A Turisztikai Managerek Szövetsége (TMSZ), a Turizmus Party Klub és a Mondial Assistance immár negyedik éve rendszeresen megszervezi az idegenforgalmi szakma dolgozóinak, azok hozzátartozóinak és a barátainak többnapos téli rendezvényét, a Mondial Assistance TURIZMUS Sí- és Snowboard kupát. Az elmúlt évek sikeres eseményei arra ösztönözték a szervezőket, hogy 2015 januárjában ezt a turisztikai eseményt a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal támogatásával egy hazánkhoz közelebbi szlovák síközpontban, a több mint 300 fős befogadóképességű, Felsőtárafüreden található négy csillagos Grand Hotel Bellevue wellness szállodában szervezzék meg.
2015. január 15-18. között a Magas-Tátrában kerül tehát megrendezésre a IV. Mondial Assistance TURIZMUS Sí- és Snowboard kupa.  

Ez a négy nap kitűnő lehetőség arra, hogy a nemzetközi és hazai nagykövetségeken, a minisztériumokban, az idegenforgalmi hivatalokban és kirendeltségeken, az utazási irodákban, a légitársaságoknál, a szálloda- és vendéglátóiparban, az autókölcsönző cégeknél, és egyéb, az idegenforgalomban dolgozó munkatársak és kollégák találkozzanak, új üzleti partnereket ismerjenek meg, együtt síeljenek, snowboardozzanak, wellnessezzenek és bulizzanak.
Időpont: 2015. január 15-18. (csütörtök-vasárnap, 4 nap/3 éjszaka)
Helyszín: Magas-Tátra – Ótátrafüred (Stary Smokovec)
Síterület: Tátralomnic (Tatranská Lomnica) és Ótátrafüred (Starý Smokovec)
Szállás: Grand Hotel Bellevue**** (www.grandhotelbellevue.eu)
Részvételi díj: 169,90.-EUR/fő/3 éjszaka kétágyas szobában, félpanzióval, 2 napos síbérlettel.
Jelentkezési határidő: 2014. november 15.
Részletes tudnivalók a szervezők honlapján: www.turizmus-sikupa.hu

Forrás és fotó: http://www.turizmus-sikupa.hu
Hirdetés
Hirdetés