Fényűző luxus a Magas-Tátrában: Hotel Kempinski Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2013/12/06
Hirdetés
A Caviar&Cocaine című népszerű életmódportálon október végén jelent meg egy tátrai utazásra csábító írás. A cikk szerint a Tátrai Nemzeti Parkban történő szabadság egy luxusszállodában eltöltött pihenéssel együtt olyan, mint egy kaland a paradicsomban, ahol megállt az idő. Magas hegyek, kristálytiszta és mély tavak a sűrű erdők mélyén, történelmi épületek, ezekkel a szavakkal csábít a portál a Tátrai Nemzeti Park meglátogatására. A természeti szépségek kiegészítéseképpen ugyanakkor felhívja a figyelmet a különösen fényűző Grand Hotel Kempinskire, amely a hegységben a pihenés aktív módját választó vendégeknek kivételes kényelmet és exkluzív szolgáltatásokat kínál. A cikk szerzője kiemeli a szálloda wellness részlegét, valamint teljes belső kialakítását.

 

Az angol nyelvű német portál saját oldalán a Csorbai-tavat és a környező hegyeket említve szeretné közelebb hozni a Tátrát a nagyközönséghez. Ami azonban a szállást illeti, cikkében kizárólag az exkluzív ellátásra koncentrál, az írás szerint a meseszerű, kastélyszerű szállóépület és további három történelmi épület helyreállításával sikeresen ötvözték a régi struktúrát a modern elemekkel.

 

Az online magazin több, a szálloda fényűző berendezését bemutató fotót is közzétett az írás mellé. Kényelmes, kellemes hangulatú helyként jellemzi a Grand Hotel Kempinskit, amely elsősorban a világos fából készült padlónak, az eredeti gerendáknak, a nehéz szöveteknek és a meleg színeknek köszönhető. A berendezés tervezése során felhasználták a bútorgyártás hazai hagyományait, de a cikk arra is rámutat, hogy lépést tartottak a kor követelményeivel. A cikk szerzője megjegyzi, hogy különösen lenyűgöző a szálloda wellness részlege, kilátással a Csorbai-tóra, valamint a Grand Restaurant, amely ötvözi a modern irányzatokat a hagyományos szlovák konyha ízeivel.
A portál szerint nem szabad megfeledkezni a környéken végezhető téli sportokról, emlékeztetnek, hogy akár sílécen, akár kutyaszánnal felfedezhetjük a nemzeti parkot. Azokon a napokon pedig, amikor kedvezőtlen az időjárás, helyezkedjünk el egy kényelmes fotelban, és egy forró csokival a kezünkben élvezzük a kilátást a Magas-Tátra gyönyörű tájaira.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés