Tátra gerincein 2013 új időpontban Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2013/03/18
Hirdetés

 

Úgy tűnik, elhárultak az akadályok a Lengyel-Tátrában megrendezendő „Tátra gerincein 2013” (Bieg Granią Tatr 2013) elnevezésű nagyszabás hegyi futóverseny előtt, az utóbbi hetekben azonban történt néhány nem elhanyagolható változás. Ami a legfontosabb, hogy a verseny új időpontja: 2013. augusztus 17, szombat (tartaléknap augusztus 18). A verseny reggel 4:00 órakor kezdődik, de a versenyzőket nem egyszerre, hanem 10 percenként, 50 fős csoportokban indítják el.

 

 

Az érdeklődők már bizonyára tudják, hogy a versenyen csak előzetes nevezéssel lehet elindulni. Aki résztvevőként szeretne részt venni ezen a minden bizonnyal nem mindennapi versenyen, annak fontos tudnia, hogy a regisztráció 2013. március 18-án, hétfőn 12:00 órakor kezdődik. Előnevezni legkésőbb 2013. április 30-ig, vagy pedig a létszámkeret feltöltéséig van lehetőség. A létszámkeret feltöltése után jelentkezőket várólistára teszik. A korábbi tervekkel ellentétben a versenyen összesen 200 versenyző indulására van lehetőség. Ebből a keretből 150 versenyzőt az előnevezések sorrendjében töltenek fel, 30 hely a hegyi, különösen az ultra hegyi futóversenyeken nagy tapasztalattal rendelkező versenyzőknek van fenntartva, a fennmaradó 20 helyet pedig a szervezők tölthetik fel, szabadkártyás rendszerben.

 

Változott a nevezési díj összege is, a legújabb hírek szerint ez 225.- złoty, vagyis 55.- €.
Mától lehet tehát előnevezni, a nevezéshez értelemszerűen ki kell tölteni a verseny hivatalos honlapján megtalálható nevezési lapot. Az első 150 előnevező a nevezés megerősítéséről e-mailben kap megerősítést. Ezután 7 napon belül át kell utalni a nevezési díj első részletét (150.- złoty). Amennyiben az előleg átutalása nem történik meg, a nevezést törlik, és az előnevezők sorrendjében a következő jelentkező kap lehetőséget az indulásra.
A fennmaradó 75.- złoty nevezési díjat készpénzben kell majd befizetni a verseny megkezdése előtt a versenyirodán, a kezdőcsomag átvételével egyidőben.
A befizetés nem érvényes, ha a jelentkező nem nyújtja be elektronikus úton a jelentkezését, ha azt a határidő lejárta után teszi meg, vagy ha a jelentekézők számára biztosított létszámlimit betelik.
Hirdetés
Hirdetés