Névre szóló elővételes jegyek a Gáspár-csúcsra Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2020/08/19
Hirdetés
A járványügyi ajánlásokkal összhangban a Lengyel Kötélvasút Társaság (PKL) névre szóló jegyeket vezet be a Gáspár-csúcsra (Kasprowy Wierch) közlekedő felvonóján. A szakemberek szerint ez az intézkedés hatással lehet az illegális jegykereskedelem csökkentésére is. A döntést a turisták biztonságával kapcsolatos aggodalom és a járványhelyzet során hozott egészségügyi követelményekhez való alkalmazkodás diktálja. A személyes, névre szóló jegyek eladása a PKL minden értékesítési csatornáján (így a www.pkl.pl online áruházban és a jegyirodákban) is elérhető.
A Gáspár-csúcsra jegyet vásárló ügyfeleknek meg kell adniuk személyes adataikat, amelyek a jegyen is láthatóak lesznek. Ha valaki több jegyet vásárol egy tranzakció során, akkor csak a vásárló személytől kérnek személyes adatokat. A kabinba történő belépés előtt fel kell mutatni a fényképes személyi igazolványt. A személyes adatok 24 órával az indulás előtti időpontig megváltoztathatók.

A Gáspár-csúcsra szóló menetjegy egyszerűen, néhány kattintással foglalható a PKL online áruházában, a www.pkl.pl weboldalon, ahol könnyedén kiválaszthatjuk a dátumot és időpontot. Az interneten történő elővételes jegyvásárlásnak az a legnagyobb előnye, hogy biztosak lehetünk benne, hogy a tervezett időben feljutunk a csúcsra, a helyi pénztár előtti hosszas sorban állás nélkül. Ezért az egészségügyi biztonság javítása és a várakozók közötti védőtávolság csökkentése érdekében a Gáspár-csúcsra közlekedő felvonóra eladott legtöbb jegy elérhető az online áruházban.
A felvonón történő utazás az egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett lehetséges. A 60 fős kabinban továbbra is max. 30 utas tartózkodhat, és ott is be kell tartani az utasok közötti távolságot. A PKL kezelésében lévő valamennyi, az utasok által használt helyiségben kézfertőtlenítők vannak kihelyezve, az épületeken belül és a közlekedési eszközökön kötelező a száj és az orr eltakarása, és meg kell tartani az emberek közötti ajánlott védőtávolságot.
Forrás és fotó: https://24tp.pl

Hirdetés
Hirdetés