Angi jelenti – Emléktúra a Tátrában I. Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2013/11/17
Hirdetés
Az M1 november 13-án, szerdán késő este sugározta az „Angi jelenti” című ismeretterjesztő sorozat legújabb filmjét. A Budapesten született, de Pozsonyban nevelkedett Galán Angéla, a riporter, a civilek kíváncsiságával látogat el ismert helyekre, tudósít eseményekről. A műsor érdekes helyekről és eseményekről tudósít informatív, könnyed stílusban, a riporter feltalálja magát szinte minden helyzetben. Nem okoskodik, nem udvariaskodik, nem játssza el a jól tájékozott újságíró szerepét. Egyszerűen csak kíváncsi és érdeklődő. Időnként a maga civil módján kommentálja a látottakat. Őt nézve az az érzésünk, mintha egy közeli ismerősünk számolna be a látottakról.

Angi ezúttal a Magas-Tátrába látogatott, ahol részt vett az Erőss Zsolt és Kiss Péter emlékére az iKaland szervezésében rendezett emléktúrán. A film eredetileg magát az emléktúrát szerette volna megörökíteni, de az élet átírta a forgatókönyvet, ugyanis a túra néhány résztvevője élőben láthatta Władysław Cywiński halálos hegymászóbalesetét.
Az „Angi jelenti” című ismeretterjesztő sorozat „Emléktúra a Tátrában I.” című epizódja az MTV Videótárban tekinthető meg.
Az emléktúráról írt beszámoló a blog.iKaland.hu oldalon olvasható.
A Tátráról, a hegyimentőkről szóló film második részét november 20-án, szerdán 23:35-kor láthatjuk az M1-en, ismétlés november 22-én, pénteken 13:50-kor.

Forrás: http://videotar.mtv.hu; Fotó: ikaland.hu
Hirdetés
Hirdetés