Adventure Park – Zakopane, Gubalówka Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2012/08/25
Hirdetés

A Gubalówkára közlekedő siklóvasút felső állomása közelében található a Gubalówka Adventure Park. A parkban két kötélpálya várja az érdeklődőket, gyerekek a Trasa Junior pályát, míg felnőtteknek a Trasa Dużą pályát használhatják. Az egész rendszert úgy tervezték, hogy minden vállalkozó kedvű jelentkező (függetlenül fizikai állóképességétől) biztonsággal végig tudjon menni rajta.
 
A résztvevők a bejáratnál megkapják a szükséges védőfelszereléseket (beülő, hevederek, karabíner, sisak), ahol gyakorolhatják is azok használatát. A gyerekek pályája a fák között 2-3 méter magasságban (a felnőtt pálya 6-8 méter magasságban) kifeszített köteleken lett kiépítve.
A park legújabb szenzációja a 350 méter hosszú Tyrolka XXL nevű siklópálya, amely a leghosszabb ilyen drótkötélpálya Lengyelországban. A 9 méteres magasságban induló csúszás három szakaszból áll, az első szakasz hossza 130 méter, majd következik a leghosszabb, 160 méteres szakasz, végül egy rövidebb, 50 méteres szakaszon fejeződik meg az őrült siklás.
A kalandpark ezeken kívül télen-nyáron számtalan módját (pl. 12 méter magas mászófal, 14 méter magas fáról történő ugrás gumikötéllel, Zorba nevű 2 személyes óriásgömb, quadozási lehetőség) kínálja az aktív kikapcsolódásnak. Információk: ww.park-przygody-gubalowka.pl
Árak:
Junior kötélpálya 25 złoty, kedvezményes (13 éves kor alatt) 20 złoty.
Felnőtt kötélpálya: 30 złoty, kedvezményes 25 złoty (instruktor kíséretében + 30 złoty).
Mászófal: 20 złoty,  kedvezményes 15 złoty
Kötélugrás: 30 złoty, kedvezményes 25 złoty
Zorba: 30 złoty
Tyrolka XXL: 20 złoty, kedvezményes 15 złoty.
Hirdetés
Hirdetés