Megújult a magas-tatra.info

Megújult a magas-tatra.info

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2022/11/21
Fontos mérföldkőhöz érkezett a magas-tatra.info, amely 2022 novemberétől a mozgasvilag.hu weboldallal együttműködve megújult formában jelenik meg.
Hirdetés

Fontos mérföldkőhöz érkezett a www.magas-tatra.info, amely 2010-től szolgál hírekkel, információkkal, tényekkel, adatokkal és érdekességekkel a Tátrába induló, a Tátrát kedvelő turisták számára. A magyar nyelven elérhető oldal 2022 novemberétől a www.mozgasvilag.hu weboldallal együttműködve, az eddig használt felületet maga mögött hagyva mostantól egy modern weboldallal szemben támasztott követelményeknek teljes mértékben megfelelő, megújult, letisztult, 100 %-ban mobilbarát formában jelenik meg.

Megújult forma, megszokott tartalom

Megújult a forma, maradt viszont a tartalom, az oldalon természetesen elérhetőek a korábban közzétett bejegyzések, emellett a továbbiakban is rendszeresen megjelenő aktuális tátrai hírek, érdekességek mellett az arculatváltáshoz kapcsolódóan számos újdonság vár az olvasókra. Letisztult a főoldal menüsora, ahol a Tátrában elérhető legnépszerűbb outdoor tevékenységeket tartalmazó főmenüben és az ezekhez tartozó almenükben az adott témához kapcsolódó összes bejegyzés elérhetővé válik. Teljesen új, a korábbinál egyszerűbben használható a keresőfunkció, ahol egy legördülő listában azonnal láthatjuk a keresett szóhoz kapcsolódó találatokat.
Elindult a Hírlevél funkció, ennek köszönhetően a feliratkozók rendszeres hírlevelet kapnak a Tátrával kapcsolatos legfontosabb, legnépszerűbb cikkekről, információkról. A hírlevélre az alábbi gombra kattintva elsőként feliratkozók nyereményjátékon vesznek részt, aki 2022. december 11-én éjfélig feliratkozik szerencsés esetben egy Hanwag Banks túrabakancsban kezdheti meg követkető tátrai túráját!

A feliratkozó oldalon a Mozgásvilág tematikus hírleveleire is fel lehet iratkozni, a játékba kerüléshez azonban mindenképpen ki kell válsztani a Magas-Tátra.infó hírlevelet!

Hírlevél feliratkozás

Megújult a magas-tatra.info-1
Kilátás a Lomnici-csúcsról
Megújult a magas-tatra.info-1
Forrás: Nagy Árpád
Megújult a magas-tatra.info-1

Tartsatok velünk továbbra is

A mozgasvilag.hu csapatával együtt bízunk benne, hogy a megújult magas-tatra.info továbbra is elnyeri az olvasók bizalmát, és az informatív tartalomhoz méltó tetszetős külsővel együtt továbbra is a Tátrába induló, a Tátra iránt érdeklődő magyar turisták nélkülözhetetlen segítője marad.
www.magas-tatra.info, www.mozgasvilag.hu
 

Hirdetés
Hirdetés