Ismét közlekedik a transzferjárat a Fehér-víz parkolóba

Ismét közlekedik a transzferjárat a Fehér-víz parkolóba

Nagy Árpád
Nagy Árpád - https://spis.korzar.sme.sk
2024/06/21
Az ingajárat a délelőtti órákban 30 percenként, napközben óránként közlekedik a Tátralomnic – Matlárháza – Biela voda útvonalon.
Hirdetés

Az eperjesi (Prešov) önkormányzat június 15-től Tátravárossal (Vysoké Tatry) együttműködve ismét üzembe helyezte Tátralomnicon (Tatranská Lomnica), a volt Eurocamp kemping területén található parkolót, és megkezdte a közlekedést a parkolóból a Fehér-víz (Biela voda) parkolóig közlekedő transzferjárat. 

A buszok 30 percenként indulnak

Az ingajárat a délelőtti órákban 30 percenként, napközben óránként közlekedik a Tatranská Lomnica P+R – Tatranská Lomnica Eurocamp – Tatranská Lomnica 1. máj – Tatranská Lomnica stanica – Tatranské Matliare – Biela voda útvonalon, ezekben a megállókban megállva.
Tátralomnicon a látogatók átszállhatnak más helyközi autóbusz járatokra, a Poprád – Tátralomnic útvonalon közlekedő vonatra, valamint a tátrai villamosra.

Ismét közlekedik a transzferjárat a Fehér-víz parkolóba-1
A Tátralomnic - Biela voda transzferjárat menetrendje
Ismét közlekedik a transzferjárat a Fehér-víz parkolóba-1
Forrás: Tatranská informačná kancelária

A Tátralomnictól délre található, 450 autó elhelyezését lehetővé tevő parkolót tavaly alakították ki. A transzferjárat júniusban és szeptemberben hétvégi üzemmódban, a júliusi és augusztusi csúcsszezonban, pontosabban június 29-től szeptember 1-ig a hét minden napján közlekedik.
Forrás: https://spis.korzar.sme.sk

Hirdetés
Hirdetés