Változtak a parkolási díjak és a villamos napijegy érvényessége

Változtak a parkolási díjak és a villamos napijegy érvényessége

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2021/03/24
Az új díjszabás szerint a fizetős időszakban (6:00 – 18:00 között) a parkolási díj óránként 2 €, az egész napos parkolásért 10 €-t kell fizetni azzal a kiegészítéssel, hogy 13:00 óra után a napidíj a felére csökken.
Hirdetés
2021. január 1-én változtak a parkolási díjak Tátraváros (Vysoké Tatry) saját parkolóiban. Az új díjszabás szerint a fizetős időszakban (6:00 – 18:00 között) a parkolási díj óránként 2 €, az egész napos parkolásért 10 €-t kell fizetni azzal a kiegészítéssel, hogy 13:00 óra után a napidíj a felére csökken. A Tátrában található más, magánkézben lévő parkolóhelyek saját díjszabást alkalmaznak, így ott az eddigiekhez hasonlóan továbbra is eltérhetnek az árak az itt megadottaktól. A parkolók áttekintése itt található!

24 órán át érvényes a villamos tömbjegy

Az év első napjától változtak a tátrai villamosra érvényes egynapos tömbjegy felhasználási feltételei is. Az ún. tömbjegyek korábban az adott nap éjfélig voltak érvényesek, ez az utasok érdekeit szem előtt tartva a járműben történő érvényesítést követően 24 óráig lesz érvényes. Tehát ha valaki első alkalommal délután 4 órakor érvényesíti a jegyet, akkor az a következő nap 4 óráig lesz érvényes. A jegy ára (4 €) nem változik. Hamarosan megváltozik a jegyek külső megjelenése is, de a jelenleg forgalomban lévő jegyek is az új szabályok szerint érvényesek.
Forrás és fotó: https://www.tatry.sk

 

 

Hirdetés
Hirdetés