Sétarepülés a Tátra felett Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2012/06/06
Hirdetés

 

 

Felejthetetlen élményben lesz része annak, aki befizet egy magas-tátrai sétarepülésre. Napjainkban több vállalkozás is hirdeti magát a világhálón, amelyek különböző repülőterekről indított kisgépekkel repítik körbe a vállalkozó kedvűeket a Felvidék tájain, így a Magas-Tátrában is.

 

Az alábbiakban egy kis ízelítőt szeretnék adni az egyre bővülő kínálatból. Az alábbi három vállalkozás véletlenszerűen lett kiválasztva, ezek szolgáltatásainak és árainak közzétételével hozzávetőleges képet kaphatunk a szolgáltatás igénybevételének paramétereiről.

 

A www.bavtesa.sk oldalon megtalálható vállalkozás gépei Losoncról, Zólyomból és a Magas-Tátrából indulnak. Aki a Magas-Tátra fölött szeretne elrepülni, az 30, 45 és 60 pereces körutak közül választhat. A 30 perces Tátra-repülés 1-3 utassal alapesetben a Bélai-Tátrától a Krivánig, vagy pedig a pilótával kötött megállapodás szerinti szabadon választható útvonalon vezet. A 45 perces repülés már a Liptói-Tátrát is érinti, a 60 perces pedig ezeken túl az Alacsony-Tátra gerince fölött vezet. Aki igénybe szeretné venni a cég szolgáltatását, annak legalább 4 nappal a tervezett indulás előtt meg kell rendelnie azt. A sétarepülés ára 195 €-tól kezdődik. Elérhetőség és fotó: https://www.bavtesa.sk
A www.ella-plus.sk oldalt működtető vállalkozás poprádi indulással kínál tátrai sétarepüléseket, három személyes Z43-as és Cessna C-172-es kisgépekkel. Itt a 30 perces repülés ára három személynek 220 €, a 45 perces út 280 €, míg a 60 perces körút 310 € áfával, szintén 3 személyre. Elérhetőségük: https://www.ella-plus.sk. Ennél a vállalkozásnál kiváló manőverezési képességgel rendelkező helikopterrel is repülhetünk a Tátra felett. A helikoptert 2-3 utas veheti igénybe, különlegessége, hogy a repülőgéppel ellentétben a helikopter a pilótával egyeztetett tetszőleges helyszínen le tud szállni.
A www.fortontravel.sk oldalon is tátrai sétarepülésre hívják az érdeklődőket. Repülőgépük, egy Cessna 173 SP szintén a poprádi repülőtérről indul. A 30 perces repülés ára három személynek 180 €, a 45 perces körút 230 €, míg a 60 perces körút 280 €, szintén 3 személyre. Elérhetőség és fotó: https://www.fortontravel.sk.
Hirdetés
Hirdetés