Új videókkal csábítják a Tátrába a turistákat Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2015/05/20
Hirdetés
A tátrai turizmussal foglalkozó szakemberek a nyári szezon előtt hamisítatlan tátrai fotókkal és videókkal csalogatják a Tátrába az embereket. A Magas-Tátra Régió Idegenforgalmi Hivatal körzeti szervezete (OOCR) a nyári idegenforgalmi szezon kezdete előtt négy új, különböző szabadidős tevékenységeket bemutató rövid videóval népszerűsíti a hegységet, „Kerékpározás”, „Család és kikapcsolódás”, „Természet és túrázás”, valamint „Wellness és egészséges életmód” témakörben. A Magas-Tátrát népszerűsítő kampány része egy új, a Tátráról készült fotósorozat is. „Régóta foglalkoztat minket a gondolat, hogy olyan, saját készítésű rövidfilmeket forgassunk, amelyeket akár itthon, akár külföldön felhasználhatunk régiónk népszerűsítésére. Bízunk benne, hogy ezekkel is sikerül a Magas-Tátrába csalogatni az embereket akár csak egy napra, egy hosszú hétvégére, vagy akár egy egész hétre is” – mondta el Lenka Maťasovská, az OOCR ügyvezető igazgatója.

 

A most bemutatott videókat az elmúlt évi nyári szezonban forgatták. Az új fotókat a május végéig megjelenő nyári propagandakiadványokban fogják bemutatni. A fotókat és videókat a szervezet saját honlapján is közzéteszi, és felhasználja azokat a nyári és őszi marketingkampányok során.

 

„Fogalmunk sem volt, hogy egy ilyen videó elkészítése milyen nehéz feladat. Az időjárás sokszor nem fogadott a minket kegyeibe, de végül minden a helyére került, és ma négy fantasztikus videót mutathatunk be a természetről, és ezzel együtt az emberekről, az élményekről, az érzésekről” – tette hozzá Maťasovská. Az Idegenforgalmi Hivatal honlapján a látogatók a régió által kínált hat alapvető idegenforgalmi termékről tájékozódhatnak. Ahogy azt a szervezet ügyvezetője elmondta, ezek a „Kerékpározás”, „Család és kikapcsolódás”, „Természet és túrázás”, „Wellness és egészséges életmód”, „Ételek és érzelmek”, valamint „A régió történelme”. Utóbbi kettő egész évben érvényes, míg az első négy az évszaktól függően változik.
Hirdetés
Hirdetés