A TMR két hétre lezárja a tátrai üdülőhelyeket Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2020/10/24
Hirdetés
A Magas- és az Alacsony-Tátra legjelentősebb üdülőközpontjait és az ott elérhető turisztikai szolgáltatásokat üzemeltető Tatry Mountain Resorts (TMR) a Covid-19 terjedése elleni kormányzati intézkedésekben foglaltaknak megfelelően 2020. október 24-től két hét időtartamra lezárja a kezelésében lévő felvonókat, gasztronómiai létesítményeket, üzleteket és szállodákat.
A TMR Magas-Tátra üdülőközpontjának igazgatója, Dušan Slavkovský elmondta, hogy tisztában vannak a helyzet komolyságával, valamint azzal a ténnyel, hogy a kialakult helyzettel csak felelősségteljes, közös fellépéssel lehet megbirkózni, ezért úgy döntöttek, hogy erre az időszakra lezárják az üdülőközpontokat.

A Magas-Tátrában a korlátozás a felvonókra és Tátralomnic, Tátrafüred és Csorbató üdülőhelyekre, valamint a Grandhotel Praha, a Grandhotel Starý Smokovec és a Hotel FIS szállodákat érinti. Jasnán a korlátozás az üdülőhely összes felvonójára és létesítményére, valamint a Hotel Grand Jasná, a Hotel Pošta, a Tri studničky, a Hotel Srdiečko és a Hotel Rotunda szállodákra vonatkozik.
A járványhelyzet kedvező alakulása esetén a szálláslehetőségek november 8-tól nyithatnak ki ismét, a hegyvidéki üdülőhelyek – beleértve a felvonókat is – kedvező változás esetén november 6-tól folytathatják működésüket.
Forrás és fotó: https://www.tatryportal.sk

Hirdetés
Hirdetés