Lovasszánozás Zakopanéban Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2012/12/26
Hirdetés

Varázslatos érzés suhanni a szánnal a Zakopane környéki kanyargós ösvényeken, gyönyörködni a Tátrában, a lovak patkóinak ütemes léptét elnyelő hóban és a csengők csilingelésében. Aki egyszer kipróbálja, felejthetetlen élményben lesz része. A kora estébe nyúló, 2 órás lovasszános kirándulásokat fáklyákkal, tábortűz melletti pihenővel teszik még emlékezetesebbé.

A kirándulás Zakopane centrumából a Krupówki utca (a sétáló utca) és a Kosciuszki utca kereszteződéséből indul. Innen a vendégeket kisbusszal szállítják a helyszínre, majd a program végén ide is hozzák vissza őket. Csoportok esetén a találkozási pont változhat, a szervezők szívesen alkalmazkodnak. 5 km-es rövid autózás után 4-8 fős lovasszánok várják az érdeklődőket. Az egyórás lovasszánozás Olcza és Poronin települések határában zajlik, ahonnan meseszép kilátás nyílik a Tátra. Félúton 30 perces pihenési, melegedési lehetőség van egy regionális kunyhóban, tábortűz mellett, ahol akár kolbászt is lehet sütögetni, ha valaki visz magával.
E program általában naponta 2-3 alkalommal indul 16:30-tól két óránként, vagy ahogy összegyűlik egy csapatnyi érdeklődő. Érdemes előre helyet foglalni.
Ára: 42 plz/fő – 2012/13-as téli szezonra is érvényes ár.
További információ és részletek: office@zakopaneinfo.hu.
Forrás és fotó: http://zakopaneinfo.hu
Hirdetés
Hirdetés