2021. december 1., szerda

Egyre szebb a Murowaniec menedékház, luxusapartman a tetőtérben

Mint azt a Murowaniec menedékház (Schronisko Murowaniec) bérlője saját Facebook-oldalán bejelentette, a menedékház padlásán egy luxusapartmant! A fotókat látva el kell ismerni, hogy lenyűgöző lett. A lakosztályt a menedékház tetején alakították ki azon a helyen, amelyet korábban Szałasnak hívtak. Saját fürdőszobával és a Tátrára nyíló legszebb kilátással rendelkezik, elsősroban a Sas útra (Orla perć) és a Kápolna-csúcsra (Kościelec). Legfeljebb négy személy számára tervezték, 2021 decemberétől lesz bérelhető, az árak még nem ismertek.
Ez az első ilyen beruházás a Tátrában. Eddig egyetlen menedékház sem büszkélkedhetett ilyen lakosztállyal. El kell ismerni, hogy a Murowaniec menedékház jó irányba halad, folyamatosan javítja szolgáltatásai minőségét és ezáltal a turisták kényelmét.


Forrás és fotók: https://portaltatrzanski.pl; https://www.facebook.com/SchroniskoMurowaniecPTTK/

5 megjegyzés:

 1. Csak akkor ne nevezzük "menedékháznak"...

  VálaszTörlés
 2. Ez a jó irány? Eddig kedveltem ezt az oldalt, de ez nevetséges. Vagy szomorú, nem is tudom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Forrás és fotók: https://portaltatrzanski.pl; https://www.facebook.com/SchroniskoMurowaniecPTTK/

   Ez tehát nem az Árpád magánvéleménye. Ahogy a zergéket sem ő számolta meg... :-)

   Törlés
 3. Üdv!

  Vhogy hiányolom az oldalról (már egy éve) az aktuális gyakorlati (járványügyi) infókat. Pl. nyáron és ősszel 2x szembesültem azzal, hogy Kassán a vá. peronján várva ellenőrizték fegyveres feketeingesek eü.-i dokumentációmat + a regisztráció meglétét, utastársaimmal együtt. Volt, akit nem is engedtek ki a városba. Ugyanakkor Pozsonyban egyáltalán nem ellenőriztek.

  Most, ugye, Szlovákiában még a menedékházak is zárva vannak. De amikor védettségi igazolványhoz/oltási papírhoz kötötték a szállásfoglalást, nem nézték meg ezeket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért nincsenek ezen az oldalon aktuális járványügyi infók, mivel a hivatalos szabályozást mindenki megtalálhatja a Konzuli Szolgálat oldalán, a gyakorlatban pedig ugyanazon a napon még egy városon belül is egymással teljesen ellentétes alkalmazást tapasztalatunk.

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...