Titokzatos holttest a Giewont alatt Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2014/03/17
Hirdetés
Március 15-én a Tátrai Önkéntes Mentőszolgálat (TOPR) hegyimentőinek a Lengyel-Tátrában, a Giewont északi falán kellett beavatkozni, ahol egy fiatal férfi holttestére bukkantak. „A holttest nehezen megközelíthető területen feküdt, azt a TOPR éppen a helyszínen továbbképzésen részt vevő munkatársai vették észre. Egyelőre nehéz megmondani, mi történt” – mondta el Stanisław Krzeptowski Sabała hegyimentő.

A zakopanei rendőrség egyelőre csak annyit közölt a tragédia körülményeiről, hogy a holttestnél nem találtak sem hátizsákot, sem pedig azonosításra alkalmas személyi okmányt. „Az elmúlt napokban senkinek az eltűnését nem jelentették be, senkitől nem kaptunk olyan értesítést, hogy valaki elindult a Tátrába, és nem tért vissza” – tette hozzá a hegyimentő.
Időközben megállapították, hogy az elhunyt egy 20 éves, Lengyelország középső részéről származó fiatalember. Halálának okairól a rendőrség szóvivője szerint túl korai még beszélni, mindenesetre a körülményekre tekintettel a fiatal férfi valószínűleg öngyilkosságot követett el.

Forrás: http://24tp.pl; http://24tp.pl; Fotó: AgencjaGazeta.pl
Hirdetés
Hirdetés