Szálláslehetőségek a Tátrában Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2011/11/21
Hirdetés

Grand Hotel Kempinski
A figyelmes látogatók talán már észrevették, hogy a mai naptól új menüponttal gazdagodott a magas-tatra.info főmenüje. Mivel a Tátrába látogató honfitársaink jelentős része több napos kirándulás során ismerkedik a Tátra szépségeivel, így a túrák között a pénztárcánknak és az igényeinknek egyaránt megfelelő szállásra is szükségünk van. Ennek olyan helynek kell lennie, ahol kipihenhetjük a túra fáradalmait, és egyúttal erőt gyűjthetünk a következő napi túrához.

Aki rendszeresen jár a Tátrába, annak bizonyára megvan a jól bejáratott szállása, akár egy fix helyen, akár településtől függően is. Sokan viszont minden kirándulás során más szállást választanak, így is ismerkedve a vendéglátó ország, régió látnivalóival, az elérhető szolgáltatásokkal, az ott élő emberekkel. Azt sem feledjük el, hogy mindig vannak új túratársak, akik még csak most tervezik első tátrai túrájukat, és a Tátráról szóló sok-sok információ között talán éppen a szállásinformációkat, szálláslehetőségeket hiányolták erről az weboldalról.
Honlapom látogatóinak ehhez próbálok segítséget nyújtani az új „Szálláshelyek” menüponttal, melyben a Tátra különböző részein (Magas-, Liptói-, Lengyel-Tátra) található szállodák, panziók, nagyobb befogadóképességű magánszállások legfontosabb adatait (pl. honlapjuk és áraik linkjét) gyűjtöm össze. A feltüntetett szálláshelyek az oldalról természetesen egy kattintással elérhetőek.
A jövőben folyamatosan frissülő adatbázis alapja a napokban megjelent, „250 tátrai túra” című túrakalauzom harmadik kiadásában is megtalálható szálláshelyek leírása. Az ott megtalálható adatbázist ezen az oldalon kiegészítettem jó néhány egyéb szálláshely elérhetőségével, amely így nagyjából elnyerte végleges formáját. Időmtől és lehetőségeimtől függően a jövőben is igyekszem figyelemmel kísérni a szálláshelyek adatait, és időnként frissíteni az itt megtalálható adatbázist.
Az adatbázis használatához jó böngészést kívánok!
Hirdetés
Hirdetés