Ismét megnyílt a Sziléziai ház Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2010/12/23
Hirdetés

Fotó: slovakia.travel
2010. december 27.-én, hétfőtől ismét a várja az átutazó és az ott megszálló turistákat a népszerű Sziléziai ház Hegyi Szálló. A teljes átalakítást követően hivatalosan december 17.-én megnyitott szálloda 36 szobával és 8 lakosztállyal várja vendégeit.

A szobák nagyméretű, kényelmes ággyal, a hozzájuk tartozó fürdőszobák káddal vagy zuhanyzóval vannak ellátva, minden szobában LCD TV, telefon és minibár szolgálja a vendégek kényelmét. A szálló egy szobája teljesen akadálymentesítve a mozgássérülteknek kínál kényelmes szálláslehetőséget.
A szálloda
étterme egyedülálló hangulattal és kitűnő konyhával első osztályú kiszolgálást kíván megvalósítani. A Sziléziai házba betérő turisták számára az önkiszolgáló étterem kínál majd készételeket és tátrai specialitásokat. A nyári időszakban valószínűleg igen népszerű lesz a Felkai-völgyre szép kilátást nyújtó nyári terasz. A 12-15 fő kapacitású társalgó, valamint a 25-30 fő kapacitású tanácskozó-terem is a vendégek kényelmét szolgálja. Mind a szállóvendégek, mind az átutazók ingyenesen használhatják a nagy sebességű internet-hálózatot. A szálloda személyzete a nap 24 órájában készen áll a vendégek kívánságainak teljesítésére.
Fotó: sliezskydom.sk
Teljesen új szolgáltatás a Hegyi Szálló wellness-részlege. Itt a vendégek igénybe vehetik a szakértő személyzet által összeállított rehabilitációs masszázs-kezeléseket, használhatják a finn- és a gőz-szaunát, valamint a jacuzzit. A teljes kikapcsolódást a wellness-részleg hatalmas üvegablakaiból a Felkai-tóra nyíló páratlan kilátás teszi felejthetetlenné.
Hirdetés
Hirdetés