Hol kapható a „Tátrai hangulatok”? Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2015/12/22
Hirdetés
Az Agenda Natura Kiadó gondozásában 2015. december 7-én megjelent a „Tátrai hangulatok” – A Magas-Tátra régi képeslapokon című képeslapalbum, amely korabeli képeslapok segítségével igyekszik felidézni a millennium utáni évek tátrai világát, hangulatát. Olyan képeslapokról van szó, amelyeket a XIX. század utolsó éveitől kezdődően az I. világháború végéig adtak postára, vagy vásároltak meg őseink. Az 1920 előtt kiadott képeslapokról és a hozzájuk kapcsolódó leírásokból megismerhetjük a tátrai települések egykori legszebb, legismertebb, még ma is álló, vagy már rég eltűnt épületeit, létesítményeit, az akkor már létező menedékházakat, ismert túra- és hegymászócélpontokat.
Az A4 formátumú, 160 oldalas, exkluzív kivitelű képeslapalbum ára 5.499.- Ft.

A könyv személyesen megvásárolható Budapesten, az alábbi helyeken:
Könyvmoly Pop Up Store – WESTEND bevásárló központ, aluljárószint, Jókai sétány 33.
Könyvmoly Pop Up Store – PÓLUS CENTER, Budapest, 1152, Szentmihályi út 131.
Könyvmoly Pop Up Store – TESCO Extra, Budapest, 1138. Gács út 3. (Váci út)

A könyv futárszolgálat útján történő házhoz szállítással megrendelhető az Agenda Natura kiadótól az info@agendanatura.hu e-mail címen, az alábbi adatok közlésével:
Könyv darabszáma – Név – Település – Utca, házszám – Irányítószám – Telefonszám – e-mail cím.
A szállítási költség egy könyv esetében 800.- Ft, kettő vagy több példány rendelése esetén ingyenes. 
A megrendelt könyveket a GLS futárszolgálat juttatja el a megrendelők címére.
A megrendelt könyveket előre történő banki átutalással, vagy a futárnak készpénzben lehet kifizetni. Az Agenda Natura Print Hungary Kft. bankszámlaszáma: 12082104 - 01166489 - 00100006. Az átutalás során a közlemény rovatban fel kell tüntetni a megrendelő nevét, a könyv címét és a darabszámot. Amennyiben az átutalás nem a megrendelő nevével azonos bankszámláról érkezik, a megrendelő beazonosítása érdekében a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a megrendelő nevét.

Nagy Árpád
Hirdetés
Hirdetés