„Tátrai hangulatok” – rendelje meg kedvezményesen! Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2014/02/03
Hirdetés
Amint már több korábbi bejegyzésben jeleztem, hamarosan megjelenik Tátrai hangulatok című képeslapos könyvem. A megjelenés időpontja most már csak a megfelelő számú előrendelés összegyűjtésétől függ. Ennek érdekében kérem a Magas-Tátra kedvelőit, a tátrai túrázás szerelmeseit, a Magas-Tátra régi világa iránt érdeklődőket, valamint a régi képeslapok gyűjtőit, hogy kedvezményes áron történő előrendelésükkel járuljanak hozzá ahhoz, hogy ez a hiánypótló kiadvány minél előbb megjelenjen. Kérem ezt azért is, mivel a könyv csak akkor jelenik meg, ha sikerül összegyűjteni a kiadó által előírt számú előrendelést.
Ehhez nem kell mást tenni, mint az itt található előrendelési lapon található adatokat elküldeni a tatraihangulatok@gmail.com e-mail címre. Az előrendelések a könyv szerzőjéhez futnak be, az előrendelt könyveket az Agenda Natura Kiadótól a GLS futárszolgálat fogja eljuttatni a megrendelők címére.
Az A4 formátumú, 160 oldalas album ára előrendelés esetén 4.599.- Ft, később, a megjelenés után, a kiadótól történő vásárlás esetén viszont 5.499.- Ft lesz. Ehhez jön még a postaköltség, amely egy könyv esetében 700.- Ft körül van. Az album várhatóan 2014-ben megjelenik.
A borító után elkészült a könyv lapjainak tervezete, a készülő könyv 4 oldalát itt lehet megtekinteni!

A kedvezményes áron elérhető előrendelés a leendő vásárlók számára azért fontos, mivel ez az exkluzív kivitelű képeslapalbum nem kerül hagyományos könyvesbolti terjesztésre, az albumot a megjelenés után csak a kiadótól, illetve a később megjelölt néhány helyszínen lehet majd megvásárolni, akkor már viszont csak a normál áron.

Lejegyezte: Nagy Árpád
Hirdetés
Hirdetés