Egy éves a www.magas-tatra.info Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2011/10/14
Hirdetés
Örömmel tájékoztatom az oldal rendszeres és alkalmi látogatóit arról, hogy a www.magas-tatra.info weboldal ezen a héten fennállásának első évfordulójához érkezett. 2010. október közepétől, az első hónapban még magas-tatra.eoldal.hu címen, majd november közepétől már a mai nevén lelhető fel a Magas-Tátra magyar nyelvű információs honlapja az interneten.

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek az érdeklődést és a figyelmet, melyet a honlap iránt tanúsítottak. Szeretném megköszönni a bejegyzésekhez és a Fórumba írt hozzászólásokat, kritikákat. Kérem az olvasót, hogy amennyiben elnyerte tetszését az oldal, a jövőben is jelezze felém, akár hozzászólásban, akár e-mail útján észrevételeit, kérdéseit, legyenek azok akár pozitívak, akár negatívak. Ahogy eddig, ezután is igyekszem minden kérdésre a legjobb tudásomnak megfelelően válaszolni, illetve a Tátrával kapcsolatos kérés esetén az olvasók segítségére lenni.

Ha már megéltük ezt az első születésnapot, készítettem egy rövid számvetést az elmúlt évről. A honlap fennállása óta a mai napig összesen 397 bejegyzés született, vagyis napi átlagban valamivel több, mint egy aktuális hír, régi történet, érdekes tudósítás kerül fel az oldalra. Ezek témája a Tátrát érintően nagyon széles skálán mozog. A legtöbb bejegyzés a „Magas-Tátra” és a „Lengyel-Tátra” címszóhoz kapcsolódóan került fel, de sok bejegyzésben szerepel a „Túrázás”, a „Hegymászás” és az „Állatvilág” címszó is. Sajnos több balesetről is hírt kellett adnom, ezek nem kellemes hírek, viszont azt gondolom, hogy ezek is hozzátartoznak a hiteles, széles körű tájékoztatáshoz.

Az alábbiakban, mintegy ismétlés gyanánt felsorolom az elmúlt egy év 10 legnépszerűbbnek bizonyult, legtöbbet olvasott bejegyzését. Ez a néhány bejegyzés is több témát ölel fel, mivel ezek voltak a legolvasottabbak, valószínűleg sok mai látogató is olvasta, amennyiben nem, most egy csokorba összegyűjtve megteheti ezt. Lássuk tehát e legolvasottabb híreket:

1.) Főgerincbejárás a Magas-Tátrában – 2011. szeptember 7.
2.) Farkasok és hiúzok a Tátrában – 2011. február 21.
3.) Medvebocsok születtek a Tátrában – 2011. február 8.
5.) Két halott a Magas-Tátrában – 2011. augusztus 25.

Az elkövetkező hetekben néha-néha előveszünk majd egy-egy régebbi bejegyzést ezek közül a legnépszerűbb bejegyzések közül, amelyek valószínűleg témájuk, esetleg aktualitásuk miatt lettek a legolvasottabbak az oldal látogatói körében.

Végezetül még egyszer köszönöm az érdeklődést, a figyelmet, a biztatást, a kritikát. Önként vállalt küldetésemnek a jövőben is igyekszem a lehető legjobban megfelelni.

Turista üdvözlettel: Nagy Árpád (alias Tátraturista), a www.magas-tatra.info oldal szerkesztője.
Hirdetés
Hirdetés