Gyönyörű fotók a Tátrából Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2017/05/27
Hirdetés
Tomasz Nasiadek jól ismert tátrai fotós, akinek a fotóit már eddig is több ezren kísérték figyelemmel a közösségi médiában. A fiatalember elmondta magáról, hogy a fotózással kapcsolatos kalandja már hosszú ideje elkezdődött, de csak három éve foglalkozik természetfotózással, melyet folyamatosan próbál fejleszteni. Minden szabad percét a hegyekben tölti, melyeket a legjobban szeret fotózni, és ahol a leginkább otthon érzi magát.
Sajnos nem engedhet meg magának gyakori utazásokat, ezért a közelben található hegyekben próbálja meg megtalálni azt a fajta szépséget, melyet talán nem láthat mindenki. Gyakran fényképez napfelkeltét és naplementét, hiszen ezeket mindig olyan felejthetetlen jelenségek kísérik, melyek hosszú ideig megmaradnak az ember memóriájában.

A fényképezés a szenvedélye, fotózás közben elfelejti a mindennapi élet gondjait, próbálja megragadni a természet által alkotott egyedi és röpke pillanatok szépségét, és természetesen tisztában van vele, hogy minden nap más, éppen ezért próbálja megragadni azt, ami a legszebb benne.

















Forrás és fotók: http://natatry.pl
Hirdetés
Hirdetés