2014. február 3., hétfő

„Tátrai hangulatok” – rendelje meg kedvezményesen!

Amint már több korábbi bejegyzésben jeleztem, hamarosan megjelenik Tátrai hangulatok című képeslapos könyvem. A megjelenés időpontja most már csak a megfelelő számú előrendelés összegyűjtésétől függ. Ennek érdekében kérem a Magas-Tátra kedvelőit, a tátrai túrázás szerelmeseit, a Magas-Tátra régi világa iránt érdeklődőket, valamint a régi képeslapok gyűjtőit, hogy kedvezményes áron történő előrendelésükkel járuljanak hozzá ahhoz, hogy ez a hiánypótló kiadvány minél előbb megjelenjen. Kérem ezt azért is, mivel a könyv csak akkor jelenik meg, ha sikerül összegyűjteni a kiadó által előírt számú előrendelést.
Ehhez nem kell mást tenni, mint az itt található előrendelési lapon található adatokat elküldeni a tatraihangulatok@gmail.com e-mail címre. Az előrendelések a könyv szerzőjéhez futnak be, az előrendelt könyveket az Agenda Natura Kiadótól a GLS futárszolgálat fogja eljuttatni a megrendelők címére.
Az A4 formátumú, 160 oldalas album ára előrendelés esetén 4.599.- Ft, később, a megjelenés után, a kiadótól történő vásárlás esetén viszont 5.499.- Ft lesz. Ehhez jön még a postaköltség, amely egy könyv esetében 700.- Ft körül van. Az album várhatóan 2014-ben megjelenik.
A borító után elkészült a könyv lapjainak tervezete, a készülő könyv 4 oldalát itt lehet megtekinteni!

A kedvezményes áron elérhető előrendelés a leendő vásárlók számára azért fontos, mivel ez az exkluzív kivitelű képeslapalbum nem kerül hagyományos könyvesbolti terjesztésre, az albumot a megjelenés után csak a kiadótól, illetve a később megjelölt néhány helyszínen lehet majd megvásárolni, akkor már viszont csak a normál áron.

Lejegyezte: Nagy Árpád

2 megjegyzés:

  1. Én előrendeltem. Mikor kell kifizetni (ha nyomdába kerül a könyv, kb. mikor lesz kész)?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az előrendelések számának alakulásától függően várhatóan tavasszal jelenik meg, és csak a megjelenés után, a könyv készhez vétele után kell kifizetni.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...