2012. október 16., kedd

2 éves a www.magas-tatra.info


Örömmel tájékoztatom az oldal látogatóit, hogy a www.magas-tatra.info ezen a héten fennállásának második évfordulójához érkezett, hiszen 2010. október közepétől olvasható a Magas-Tátra magyar nyelvű információs honlapja az interneten.
Ezúton is szeretném megköszönni azt az érdeklődést, melyet a látogatók a honlap iránt tanúsítottak. Szeretném megköszönni a bejegyzésekhez és a Fórumba írt hozzászólásokat, kritikákat.

Akinek bármilyen hozzáfűznivalója van az oldalhoz, az itt megjelent hírekhez, bejegyzésekhez, az a jövőben is jelezze felém, akár hozzászólásban, akár e-mail útján észrevételeit, kérdéseit, legyenek azok akár pozitívak, akár negatívak. Ahogy eddig, ezután is igyekszem minden kérdésre a legjobb tudásomnak megfelelően válaszolni, illetve a Tátrával kapcsolatosan kérésekben az olvasók segítségére lenni.

A második születésnap alkalmából ismét készítettem egy rövid számvetést az elmúlt 2 évről. A honlap fennállása óta a mai napig összesen 795 bejegyzés született, ennyi aktuális hír, régi történet, érdekes tudósítás kerül fel az oldalra. A rendszeres látogatók talán már megszokhatták, hogy naponta egy friss bejegyzéssel jelentkezem, ettől csak akkor térek el, ha valamilyen rendkívüli esemény (általában sajnos baleset…) azonnali közlést tesz szükségessé.

Az alábbiakban, mintegy ismétlés gyanánt felsorolom az elmúlt két év 10 legnépszerűbbnek bizonyult, legtöbbet olvasott bejegyzését. Ez a néhány bejegyzés több témát ölel fel, mivel ezek voltak a legolvasottabbak, valószínűleg sok mai látogató is olvasta, amennyiben nem, most egy csokorba összegyűjtve megteheti ezt. A lista érdekessége, hogy a legnépszerűbbnek bizonyult bejegyzésre (amely csak nevében Tátra, de úgy tűnik, mégis sok honfitársunk kedvence…) közel ötször annyian kattintottak, mint a sorban utána következő bejegyzésre. Amint látható, csupán két bejegyzés maradt az első évről, hiszen a harmadik 2011-es bejegyzés már az első születésnap után született. Ez a lista is megerősíti azt, amit a statisztikák mutatnak, miszerint folyamatosan nő az érdeklődés az oldal iránt, hónapról hónapra többen olvassák a bejegyzéseket. Ezt az egyre növekvő figyelmet ezúttal is szeretném minden látogatónak megköszönni!
Lássuk tehát a legolvasottabb híreket:

1.) TATRATEA - a világ legerősebb teája – 2011. november 9.
3.) Biztosított turistautak a Tátrában – 2012. június 26.
5.) Főgerinc bejárás a Magas-Tátrában – 2011. szeptember 7.
6.) Farkasok és hiúzok a Tátrában – 2011. február 21.
7.) Tragédia a Tengerszem-csúcs alatt – 2012. április 30.
8.) Magyar csoportot mentettek a Tátrában – 2012. március 17.
10.) Történelmi Tátra-térkép – 2012. április 18.

Végezetül még egyszer köszönöm az érdeklődést, a figyelmet, a biztatást, a kritikákat. Egyúttal mindenkinek a figyelmébe ajánlom az oldal Facebook profilját – www.facebook.com/magastatra.info –, ahol a weboldalon olvasható bejegyzéseken túl rendszeresen osztok meg saját fotókat, mások által készített szép felvételeket, videókat a Tátráról, a Tátrával kapcsolatban. Azokhoz, akik like-olják és rendszeresen látogatják a Facebook profilt, biztosan eljutnak ezek a szép felvételek, az érdekes videók, és azok a napi hírek, amelyek az oldalon esetleg nem szerepelnek.
Turista üdvözlettel: Nagy Árpád (alias Tátraturista), a www.magas-tatra.info oldal szerkesztője.

7 megjegyzés:

 1. Gratula! Mindennap olvasom az irásaidat. Érdekesek, hasznosak.

  Üdvözlettel: papa67

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok. Én is minden nap elolvasom az új cikke(ke)t. Éppen ezért szeretném megköszönni azt az egyébként biztosra veszem, hogy nem kevés munkát, amit a cikkek írásával töltesz. Minden jót: Zoli.

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen, továbbra is igyekszem! Amíg vannak friss hírek, amíg vannak archív anyagok, addig lesz magas-tatra.info... :)

  VálaszTörlés
 4. Boldog Szülinapot!

  Én is minden nap olvasom az oldalt. Vagy 2 éve már én is gondolkodtam egy hasonló oldal működtetésén, de ezt az oldalt a napi információáradat miatt nem lehet überelni:) Külön örülök hogy a cikkek elég komoly része a Lengyel oldalról szól, mert itthon a hírek nagy része (és még a könyvek is) a szlovák oldalról tájékoztatnak. Köszönöm Árpád a privát e-mail-ezésben is a segítséget.
  Az oldallal kapcsolatban -már akartam jelezni- annyi észrevételem van, hogy ha valaki ír egy kommentet, azt nem látni a főoldalon, vagy a jobb menüben, pedig jó lenne látni a friss hozzászólásokat.

  További sok sikert, kitartást, és sok szép túrát kívánok.

  VálaszTörlés
 5. Szia Termi!
  Köszönöm az oldalnak szóló elismerést, és külön köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet erre a hiányosságra. Amint látod, már orvosoltam is a hibát, ami eddig valamiért elkerülte a figyelmemet. Mostantól a legfrissebb hozzászólások is összegyűjtve olvashatók, így már nem csak az értesül róluk, aki hozzászólt egy bejegyzéshez, és visszatérve ismét megnézi.
  Én is szép túrákat kívánok Neked, és továbbra is nyugodtan írd meg, ha valami hiányosságot találsz az oldalon.

  VálaszTörlés
 6. ... és még sok boldog születésnapot!

  VálaszTörlés
 7. Csak így tovább!!!
  Napi szinten olvasom!
  Messze a legkimerítőbb, oldal ami a Tátra szépségeivel, történelmével és hegység aktualitásaival foglalkozik!!!
  Varga Ádám

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...