Tatry Super Ski közös lengyel-szlovák síbérlet a Tátrában Hír

Nagy Árpád
Nagy Árpád
2018/12/10
Hirdetés

 

 

Évekkel ezelőtt a szlovák határhoz közeli lengyel síterepek is léptek egy nagyot a síelők érdekében. Korábban nem volt igazán vonzó, hogy a sok apró síterepre külön-külön kellett bérleteket venni, így néhány síterep megalapította a Tatry Ski bérletet, a régió közös síbérletét.
A közös síbérlet az évek alatt egyre népszerűbb lett, újabb és újabb síterepek csatlakoztak hozzá. Tavaly már kilenc síterepre volt érvényes, de a nagy változás az idén következik be, miután mostantól 14 síterepen (13 lengyel és 1 szlovák) érvényes a közös bérlet. A változás marketing része, hogy a bérletet is átnevezték, mostantól Tatry Super Ski névre hallgat.
A 14 síterepből talán a két legfontosabb az olvasóink által legjobb lengyel síterepnek ítélt Białka Tatrzańska, valamint a folyamatosan fejlődő Zdiar melletti Bachledova síterepe. Összesen 45 kilométernyi pálya és 73 sílift használatát biztosítja a közös bérlet.

 

Közös bérletet minimum két napra lehet vásárolni. A kétnapos felnőtt bérlet, főszezonban, 185 zlotyba (kb. 14 ezer forint) kerül. Akár hétnapos bérlet is vásárolható, vagy annak, aki egy hetet eltölt a Tátra környékén, de nem síelne naponta, az olyan bérletet is vásárolhat, hogy öt kiválasztott nap síelhet a hét nap alatt.

 

További információ és a bérlethez tartozó síterepek listája a közös bérlet honlapján található.
Hirdetés
Hirdetés