2016. április 29., péntek

Mozi helyett mínusz 20 fokban randevúzott a fiatal pár

Elegáns vacsora egy trendi étteremben, vagy egy pizza a tévé előtt, esetleg billiárd, hovatovább kirándulás! Mind-mind tipikus randiötletek, sőt, már-már unalmasak. De vajon kinek jut eszébe, hogy önszántából mínusz húsz fokban, a hóban fetrengve töltse szerelmes pillanatait?
Úgy tűnik, vannak ilyen vakmerő, kemény fából faragott párok. Simon Trnka amatőr fotós és bátor barátnője Mishel ugyanis minden hónapban egyszer a szlovák hegyekben ünneplik a szerelmüket. Álmodoznak a naplementében, majd hálózsákba burkolózva elszenderednek egymás mellett. Trnka pedig – növekvő rajongótábora nagy örömére – lélegzetelállító fotókkal dokumentálja is a légyottot. Hát nem romantikus!?

A pár az online térben találkozott először, és most már közel egy éve együtt vannak. Szerencsére mindkettejüknek szenvedélye a hegymászás, bár Trnka szerint Mishelnek néha szüksége van egy kis bátorításra a hétvégi kiruccanások előtt. A pár legutóbb a Magas-Tátrán lőtt néhány szerelmes fotót. Nézzék meg és irigykedjenek!
További fotók a DailyMail oldalán!Forrás és fotók: http://24.hu

3 megjegyzés:

 1. Szívesen bivakolnánk mi is a Tátrában de eddig csak olyan információkat találtam, hogy mindenhol tilos és még figyelnek is rá és büntetik. Ez tényleg így van vagy vannak esetleg olyan kijelölt helyek ahol engedélyezik?
  Üdvözlettel: Szabó Gábor

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Gábor!
   Jól tudja, valóban tilos, figyelik és adott esetben büntetnek is érte.
   Simon Trnka nagyon jó fotós, de ezeken a túrákon tilosban jár. :-)
   Üdvözlettel: Nagy Árpád

   Törlés
  2. Köszönöm szépen az információt!
   Üdvözlettel: Szabó Gábor

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...