2015. május 20., szerda

Új videókkal csábítják a Tátrába a turistákat

A tátrai turizmussal foglalkozó szakemberek a nyári szezon előtt hamisítatlan tátrai fotókkal és videókkal csalogatják a Tátrába az embereket. A Magas-Tátra Régió Idegenforgalmi Hivatal körzeti szervezete (OOCR) a nyári idegenforgalmi szezon kezdete előtt négy új, különböző szabadidős tevékenységeket bemutató rövid videóval népszerűsíti a hegységet, „Kerékpározás”, „Család és kikapcsolódás”, „Természet és túrázás”, valamint „Wellness és egészséges életmód” témakörben. A Magas-Tátrát népszerűsítő kampány része egy új, a Tátráról készült fotósorozat is. „Régóta foglalkoztat minket a gondolat, hogy olyan, saját készítésű rövidfilmeket forgassunk, amelyeket akár itthon, akár külföldön felhasználhatunk régiónk népszerűsítésére. Bízunk benne, hogy ezekkel is sikerül a Magas-Tátrába csalogatni az embereket akár csak egy napra, egy hosszú hétvégére, vagy akár egy egész hétre is” – mondta el Lenka Maťasovská, az OOCR ügyvezető igazgatója.

A most bemutatott videókat az elmúlt évi nyári szezonban forgatták. Az új fotókat a május végéig megjelenő nyári propagandakiadványokban fogják bemutatni. A fotókat és videókat a szervezet saját honlapján is közzéteszi, és felhasználja azokat a nyári és őszi marketingkampányok során.
„Fogalmunk sem volt, hogy egy ilyen videó elkészítése milyen nehéz feladat. Az időjárás sokszor nem fogadott a minket kegyeibe, de végül minden a helyére került, és ma négy fantasztikus videót mutathatunk be a természetről, és ezzel együtt az emberekről, az élményekről, az érzésekről” – tette hozzá Maťasovská. Az Idegenforgalmi Hivatal honlapján a látogatók a régió által kínált hat alapvető idegenforgalmi termékről tájékozódhatnak. Ahogy azt a szervezet ügyvezetője elmondta, ezek a „Kerékpározás”, „Család és kikapcsolódás”, „Természet és túrázás”, „Wellness és egészséges életmód”, „Ételek és érzelmek”, valamint „A régió történelme”. Utóbbi kettő egész évben érvényes, míg az első négy az évszaktól függően változik.

1 megjegyzés:

  1. Nem tudom, ezekkel a kampányfilmekkel a magyarokat is meg akarták-e szólítani, de nekem elég lenne az is, ha valamennyi információs tábla olvasható lenne - MAGYARul - is

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...